Sportspreekuur

Beste sporter, sportliefhebber, trainer en of verzorger.

Een sportblessure? Snel terecht bij fysiotherapie Norbert Hemel via het sportspreekuur.
Als praktijk hebben we een spreekuur speciaal voor sporters met sportblessures. Sporters die blessures oplopen willen graag snel weten wat er aan de hand is en wanneer ze weer kunnen sporten. Tijdens dit wekelijks terugkerende sportspreekuur wordt er naar uw sportblessure gekeken en weet u snel waar u aan toe bent.
Doel van het sportspreekuur
Het doel van het sportspreekuur is om te kijken wat de ernst van de blessure is en welk behandeltraject of maatregelen er genomen moeten worden om zo snel mogelijk de sport te kunnen hervatten. Het sportspreekuur is specifiek bedoeld voor sporters. Deze uren worden nooit ingepland met reguliere afspraken, waardoor er altijd op korte termijn beschikbaarheid is voor de sporters.

Vormgeving

Het spreekuur is iedere maandag (andere dagen in overleg). Op maandag wordt er speciaal ruimte vrij gehouden bij fysiotherapie Norbert Hemel. Laat van tevoren telefonisch even weten dat u komt op telefoonnummer: 0591-303031 of 06- 230 31 958. Hiermee kunnen wij uw privacy en snelle afhandeling waarborgen.
Kosten
Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de kosten gedekt door de zorgverzekering. Een verwijzing is niet noodzakelijk.

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar n.hemel@kpnplanet.nl, bellen naar 0591-303031 of uw vragen aan de fysiotherapeut stellen tijdens een bezoek.