Routeplanner

Routebeschrijving naar:

Fysiotherapie praktijk Norbert Hemel
Vlegel 18
7887 KB Erica
Routeplanner

Routebeschrijving naar:

Fysiotherapie praktijk Norbert Hemel
Vlegel 18
7887 KB Erica
Routeplanner

Vanuit Emmen:

U rijdt op de havenstraat en gaat op de 1e verkeersheuvel rechts de Veenschapswijk op richting het zwembad en de achterkant van het voetbalveld. Na het voetbalveld gaat u de 1e straat links de nieuwbouwwijk in, u bent nu op de Vlegel. U houdt rechts aan tot u de praktijk ziet.

Vanuit Nieuw Amsterdam:

U rijdt op de Verlengde Vaart NZ na het bord “ERICA” gaat u direct links de veldhuizerwijk op. Daarna gaat u op de T-splitsing rechts de Veenschapswijk op. Voor het voetbalveld gaat u de 1e straat rechts de nieuwbouwwijk in, u bent nu op de Vlegel. U houdt rechts aan tot u de praktijk ziet..

Vanuit Klazienaveen:

U rijdt op de Verlengde Vaart NZ tot de stoplichten bij de brug, hier gaat u rechts de Havenstraat op. Op de 1e verkeersheuvel gaat u links richting het zwembad en de achterkant van het voetbalveld. Na het voetbalveld gaat u de 1e straat links de nieuwbouwwijk in, u bent nu op de Vlegel. U houdt rechts aan tot u de praktijk ziet.

Vanuit Schoonebeek:

U rijdt op de Pannenkoekendijk tot de stoplichten bij de brug, hier gaat u rechtdoor de Havenstraat op. Op de 1e verkeersheuvel gaat u links richting het zwembad en de achterkant van het voetbalveld. Na het voetbalveld gaat u de 1e straat links de nieuwbouwwijk in, u bent nu op de Vlegel. U houdt rechts aan tot u de praktijk ziet.