Ronald Regtop – Fysio-/manueeltherapeut

Mijn naam is Ronald Regtop, woon in Klazienaveen en ben sinds januari 2017 het team komen versterken. Helemaal nieuw ben ik hier niet, want ik heb in het verleden al een tijd als waarnemer en fysiotherapeut gewerkt binnen deze praktijk.

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen en daarna direct aan het werk gegaan. Tijdens mijn studie heb ik de specialisatie sport gevolgd en raakte ik erg geïnteresseerd in orthopedische klachten.

In 2013 ben ik begonnen met de 3-jarige opleiding Master Manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort. In de zomer van 2016 heb ik het eindexamen met goed gevolg afgesloten en mag ik mij sindsdien Master Manueel therapeut noemen. Ik houd me binnen de praktijk dan ook vooral bezig met wervelkolom gerelateerde klachten, zoals nek-/schouderklachten, hoofdpijn en/of duizeligheid en (lage)rug-/heupklachten.

Naast het werk probeer ik regelmatig te trainen in de sportschool, trap graag een balletje op het voetbalveld en ben ik sinds een aantal jaren verkocht aan de wintersport.

Binnen het team heeft elke fysiotherapeut zijn eigen specialisme en ik ben blij dat ik dit team kan versterken met mijn eigen specialisme.