Norbert Hemel – Fysiotherapeut

Hallo,

Mijn naam is Norbert Hemel. Ik ben sinds 2000 fysiotherapeut. 11 Februari 2003 ben ik gestart met onze praktijk. Binnen een half jaar werkte ik volledig in Erica. Al snel hebben we de praktijk aan de Vlegel gebouwd. In 2011 hebben we de dependance aan de Havenstraat geopend.

We werken inmiddels in een top team met meerdere collega’s. Al onze top therapeuten hebben hun eigen specialiteiten.

Voor de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de ALO (gymdocent) afgerond. Ik heb dan ook grote affiniteit met sport en bewegen. Sport gerelateerde klachten worden dan ook door mij behandeld.

Ook longpatiënten sporten onder mijn begeleiding hiervoor hebben we in 2015 het Longnetwerk Emmen en omgeving opgericht. Waarvoor wij Erica en omgeving onder onze hoede nemen.

Verder ben ik sinds 2010 gespecialiseerd in Dry Needling, waarin ik een aanvullende opleiding heb gedaan in het hoofd, hals gebied.

Voor Claudicatio kunt u ook bij mij terecht en natuurlijk medical taping.

Naast mijn werk heb ik een fijn gezin en heb ik de kans bij mijn beide kinderen actief betrokken te zijn bij hun sport. Zo train en coach ik het team van onze dochter die speelt in D1 bij hockeyclub Emmen. Voor s.c. Erica heb ik het puppyvoetbal opgericht waar onze zoon begonnen is. Voor mezelf fiets ik graag, vooral in de bergen, doe af en toe een triathlon en speel bij de 35+ van s.c. Erica.