Marion Klok – Fysiotherapeut

Hallo,

Bij deze wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Marion Klok en sinds april 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Norbert Hemel. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens de opleiding heb ik de sportspecialisatie gevolgd, met name de revalidatie na sportblessures kwam hier aan bod. Verder heb ik de afgelopen jaren de volgende cursussen gevolgd: medical taping, motiverende gespreksvoering, bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, lichaamsbewustwording en stressmanagement. In de toekomst zullen er vast nog vele cursussen bij komen op het gebied van hyperventilatie, stressmanagement en dergelijke.

Fysiotherapie is voor  mij een erg leuk en interessant vak omdat elke patiënt zijn eigen verhaal en klacht heeft. Elke dag hoor je nieuwe verhalen en zie je andere klachten. Om deze mensen na de behandeling met een lach en zonder pijn de deur uit te zien gaan geeft ontzettend veel voldoening.

Naast het werk als fysiotherapeut heb ik andere interesses zoals: volleybal, beachvolleybal en op vakantie gaan hoort daar natuurlijk ook bij!

Tot ziens in de praktijk!