FysioFitness

Verantwoord bewegen

FysioFitness is een fitness groepje waarbij er voor uw een op maat gemaakt bewegingsprogramma  wordt gemaakt. Met als doele uw gezondheid en fitheid verbeteren en/of op peil houden. De FysioFitness groepen worden begeleid door onze fysiotherapeuten. FysioFitness is uw waarborg voor kwaliteit en verantwoord bewegen!

De FysioFitness groepen zijn bedoeld voor mensen die graag onder deskundige begeleiding willen trainen met een minimaal risico op blessures. De groepen zijn niet alleen gericht op gezonde deelnemers, maar ook op mensen met lichamelijke klachten, minder validen en mensen met een chronische aandoening of gebreken.

Als u veilig wilt sporten, of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is FysioFitness iets voor u.
De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers en u traint volgens een individueel oefenprogramma altijd op uw eigen niveau. De fysiotherapeut houdt in de gaten of u uw oefeningen goed uitvoert en begeleidt u daarin persoonlijk. Voordat u met FysioFitness begint heeft u een intake gesprek met de fysiotherapeut. Deze bespreekt met u waarom u heeft gekozen voor deze vorm van training en wat u ermee wilt bereiken. De fysiotherapeut beoordeelt eventuele lichamelijke klachten en blessures en neemt de FysioSport test af. Deze test maakt zichtbaar hoe het met uw fysieke fitheid is gesteld.

U kunt 1 keer per week deelnemen voor € 23,00 per maand. Ook is het mogelijk om 2 keer per week deel te nemen voor € 30,00 per maand. U betaalt geen inschrijfgeld. Tijdens de schoolvakanties kunnen de groepen even stoppen met trainen, dit in overleg. Wanneer u verhinderd bent voor een les, kunt u deze in overleg inhalen. U krijgt maandelijks een factuur thuis gestuurd. Er bestaat een opzegtermijn van 2 maanden. Bij betaling per jaar ontvangt u 10% korting, zie “algemene voorwaarden FysioFitness”.

Op de fysiofitness zijn de algemene voorwaarden FysioFitness van toepassing. Deze ontvangt u voor aanvang van de FysioFitness.